DENTAL FAMILY

About project

Dental Family

“Debtal Family” je stomatolsoka ordinacija kojoj sam osvjezio i redizajnirao logo i vizuelni identitet dentalnog centra. Definisao sam boje interijera pa i samog pravca i brandiranja ordinacije kako bih bila prepoznatljiva a i smislena sa samom ordinacijom.

Minimalisticki logotip te pastelne boje odisu skladom i ambijentom koji sama ordinacija odaje. Sve je to bilo zadatak kako bih osvjezio i povecao promociju ordinacije na samim drusvenim mrezama. Tako da pored samog koncepta druga primarna stvar bila je kreacija sadrzaja za drustvene mreze.

MATERIJAL ZA DIGITALNE PLATFORME DF

Jako je vazno imati i postici vizuelni identitet te po njemu biti prepoznatljiv i drugaciji od drugih. Ovaj projekat je dobar primjer kako se minimalisticki, sa par lijepo slozenih boja moze napraviti nesto sto ce imati svoj identitet i biti prepoznatljivo. Tako uz dobar slogan i par dobrih ideja kao i promocije na drustvenim mrazama ovaj projekat je jako uspijesan. Radio sam na promociji Facebook platforme Cover fotografije, feed postova i storija za promociju. Definisanjem elemenata i igranjem sa isitm uklapao sam i before and after slike koje su primamljive i privlace paznju svim potencijalnim klijentima koje zanima ta vrsta usluge.