for the less air polution.

3.

#saveyourbreath.

Kampanja zvana “SAVE YOUR BREATH” je projekat koji ima za cilj promociju svijesti o zagadjenosti zraka koji je jedan od vecih problema nasega drustva. Tako da sa sloganom “ TURNING OFF THE ENGINE IS THE BEST SOLUTION, FOR THE LESS AIR POLUTION” pokusavam probuditi svijest u nasem drustvu kako bih svi mi sto manje zagadjivali zrak koji udisemo.

t

Kampanja djeluje tako da je bazirana na #hashtagu koji prmovise koristenje javnog prevoza, te nam budi svijest o gasenju automobila i prevoznih sredstava koja u vecoj kolicini zagadjuju nas zrak, te da ih zamjenimo javnim prevozvom ili nekim drugim prevoznim sredstvom koje ne zagadjuje nas zrak.

“#saveyourbreath” je hashtag koji promovise javno dobro a i postaje trend na drustvenim mrezama jer koristenjem ovog hashtaga ulazimo u grupu onih najodgovronijih gradjana naseg drustva. Promotivne karte za koristenje javnog prevoza, te koristenje javnih gradskih bicikala bile bi djeljene po ulicama grada uz standove za promociju ove kampanje. Oni najkreativni i najodgovorni sa svojim hashtagom mogu cak stici i do gradski billboarda i digitalni reklama koje su po citavom gradu, tako sto uz svoju sliku iz javnog prevoza ili nekog drugog koji ne zagadjuje okolinu, objave tu istu sliku uz #saveyourbreathn

S H O W T H A T Y O U C A R E