7 DAYS BRANDING

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Projekat u kojem sam brendirao svojih 7 dana u sedmici, dao im vizuelni identitet, copywrite te ga prilagodio za upotrebu wallpappera.

7 DAYS BRANDING

7 dana u sedmici, 7 razliciti raspolozenja i poruka koje nosi svaki od mojih dana. Ponedjeljak kao jedan od najtezih u sedmici sa sloganom ” najkraca horor prica te crvnom facom ilustrovanom kako vristi. Utorak kao ponovljeni ponedjeljak samo dosadan, te sa sloganom “jos jedno ime za ponedjeljak” i zelenom facom ilustrovanom kako je pospana. Srijeda kao polovina sedmice i sloganom “drzi se na pola puta smo tamo” i plavom facom koja je ilustrovana sa ronilackom maskom.

Cetvrtak kao dan za planiranje kako provesti svoj vikend sa sloganom ” Dan kako cu planirati i izaci na kraj sa svojim planovima za vikend” te faca ilustrovana u crno bijelo odijelo. Petak kao dan za pamcenje sa sloganom ” Dan za napraviti pricu za ponedjeljak” te zuta ilustracija face sa naocalama. Subota kao dan u kojem uzivam sa sloganom “Draga suboto, volim te” te ilustracija face sa sesirom koja simbolizira avanturu. Petak kao dan za odmor sa sloganom “Nedjeljom cistim svu prljavstinu koju sam prikupio u protekloj sedmici” sa ilustracijom face ljubicaste boje i krastavcima na ocima

BRANDING MY WEEK